Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell.

Publicerad 2016-06-27

Årets lärare jobbar på förskolan

Här uppvaktas Inger Svensson, förskollärare på Bäckehagen och utsedd till årets lärare 2016, av sin förskolechef Bertil Säwing och Boel Johansson, president i Rotary. De har ätit lunch med Rotary ”i fina salongen” där Inger fick en ek som nu ska planteras på förskolan. Barnen hurrar och viftar med flaggor för att fira sin "fröken".

Motivering

”Den här medarbetaren handleder och hjälper sina medarbetare på ett positivt och osjälviskt sätt och skapar en positiv atmosfär på arbetsplatsen. Hon för fram sina åsikter på ett tydligt sätt så att medarbetarna runt omkring blir stärkta. Hon är mycket drivande i de pedagogiska frågorna, kommer med nya intressanta idéer och ställer problematiska frågor som gör att alla utvecklar sin kompetens."

Barn- och utbildningsförvaltningen grattar och hälsar,
-Personer som du betyder oerhört mycket för medarbetare och den pedagogiska utvecklingen av vår kommunala verksamhet, tack för ditt engagemang!

Sidan uppdaterad 2016-09-05