Visa alla kontakter

Tre Killar pluggar på Teknikprogrammet

Teknikprogrammet

Teknikprogrammet (TE) vänder sig till dig som vill arbeta med problemlösning och teknikutveckling. Utbildningen ger dig möjlighet att varva teoretiska och praktiska ämnen, vilket gör att dina tre år hos oss blir innehållsrika och spännande.

Du får en bred behörighet för fortsatta studier i teknik och naturvetenskap på högskola och universitet.

Som elev hos oss får du en egen dator med extra prestanda för bästa möjliga resultat i olika projekt.

Vi erbjuder inriktningarna design och produktutveckling, informations- och medieteknik, produktionsteknik och teknikvetenskap. Val av inriktning gör du inför årskurs två.

Inriktningar

Nyfiken på TE?

Besök oss gärna. Boka ett besök genom att kontakta studievägledare Arne Löfgren på telefonnummer 023-86918 eller e-post arne.lofgren@falun.se.

Sidan uppdaterad 2017-10-03