Visa alla kontakter

Arbete på bygge

Bygg- och anläggningsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet (BA) är norra Dalarnas enda certifierade byggprogram. Under 2014 fick vi utmärkelsen "Branschrekommenderad skola" av Byggnadsindustrins Yrkesnämnd (BYN). Utmärkelsen är en kvalitetsstämpel på vår verksamhet, som vi är mycket stolta över.

Vi strävar efter att arbeta i gemensamma projekt med andra utbildningar på skolan. Sådana samarbeten får våra elever att utvecklas som hantverkare och människor. Det är på det sättet vi vill arbeta med dig.

Vår målsättning är att du alltid ska få arbeta med den nyaste tekniken och utrustningen. Vi har sedan länge ett nära samarbete med byggbranschen, vilket resulterar i att vi ofta arbetar med riktiga projekt.

Inriktningar

Nyfiken på BA?

Besök oss gärna. Boka ett besök genom att kontakta studievägledare Kent Hedström på telefonnummer 023-86914 eller e-post kent.hedstrom@falun.se.

Sidan uppdaterad 2017-10-03