Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Falu kommun
Kontaktcenter (inklusive växel och reception)
Kontaktcenter@falun.se
Telefon: 023-830 00

Ansökan och antagning

Den gymnasieutbildning du vill kombinera NIU med söker du till separat. Din ansökan ska vara gjord senast den 1 december 2016.

Friidrott

Falu kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tar emot och ansvarar för alla ansökningar till utökat LIU - friidrott som omfattar 500 kurspoäng och motsvarar NIU.

Innebandy

Falu kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tar emot ansvarar för alla ansökningar till vår idrottsutbildning inom innebandy motsvarande 300p (LIU).
Svenska innebandyförbundetlänk till annan webbplats tar emot ansökningar till vår idrottsutbildning inom innebandy motsvarande 500p (NIU).

Testdagar

När du sökt till NIU - innebandy i Falun blir du kallad till två testdagar. Under testdagarna får du träffa instruktörer och övriga sökande. Vi genomför två innebandypass på IBF Faluns hemmaplan i Jalas Arena på Lugnetområdet samt konditions-, snabbhets- och rörlighetstester. Du kommer även att bli intervjuad.

Under testdagarna informerar vi dig om hur det är att gå på NIU och du får möjlighet att ställa frågor samt självklart besöka vårt elevboende och Lugnet och Kristinegymnasiet.

Testdagarna inför antagning arrangeras alltid i mitten på januari. På så sätt hinner du få besked om du kommit in innan du gör ditt gymnasieval.

Olympisk tyngdlyftning

Falu kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tar emot och ansvarar för alla ansökningar till NIU med inriktning olympisk tyngdlyftning.

Styrkelyft

Från och med läsåret 2017/18 är det möjligt att gå NIU - styrkelyft hos oss. Falu kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tar emot och ansvarar för alla ansökningar.

Studiebesök

Du är varmt välkommen att mejla oss på niu@falun.se för att delta i ett NIU-träningspass och följa det gymnasieprogram som du är intresserad av.

Sidan uppdaterad 2017-06-28