Gymnasieelever skrattar tillsammans

Vi hjälper dig att göra verklighet av dina drömmar.
Vi har det som krävs för att var och en som är elev hos oss ska kunna bli en stjärna.

I den kommunala gymnasieskolan i Falun kan du förvänta dig att få jobba tillsammans med lärare med bra utbildning och lång erfarenhet. Vi har en mycket hög andel lärare med pedagogisk examen i de ämnen de undervisar i. Vi arbetar i lokaler med rätt utrustning och satsar på att ge dig det bästa stöd du kan få för att lyckas med dina studier. Oavsett vad du vill göra i framtiden, om du vill läsa vidare eller försöka skaffa arbete direkt, har vi något som passar dig.

Ta del av alla våra utbildningar i vår programkatalog 2017/18.PDF
Läs också mer om utbildningarna på Kristinegymnasiet och Lugnetgymnasiets webb. Ta också del av våra idrottsutbildningar som du kan kombinera med alla våra gymnasieprogram

Av din studie- och yrkesvägledare får du mer information om de olika gymnasieprogrammen. Du är även välkommen att med hjälp av en studie- och yrkesvägledare boka ett besök på ett av våra gymnasieprogram.

Ansök till Kristinegymnasiet och Lugnetgymnasiet

Sista ansökningsdag till gymnasiet 2017 är 17 februari.
Ansök via Elevantagningen vid Region Dalarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster .

Läs mer om gymnasieval 2017länk till annan webbplats

Blanketter och självservice

Titta efter den här symbolen uppe på sidan:

Symbol för självservice
Sidan uppdaterad 2016-10-13