Unikum (e-tjänst grundskola)

Falu kommun har en webbaserad skoltjänst, Unikum, som gör det lätt och smidigt att samarbeta kring elevers lärande och utveckling, för lärare, elever och föräldrar.

Logga in

Logga in Unikum - Självservice informationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Som förälder eller vårdnadshavare så kommer du åt Unikum och den individuella utvecklingsplanen (IUP) via Självservice på länken ovan.

Skapa konto

Du behöver skapa ett konto innan du kan logga in, oavsett om du redan har ett grönt kort eller inte.

Läs mer om att skapa konto för att kunna logga inlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vad är grönt kort?

Du loggar in med ett inloggningskort, ett Grönt kort. Det är samma kort som är lånekort på biblioteket. Du som inte har ett grönt kort får ett i samband med att du skapar ett konto.

Vi arbetar för att erbjuda fler inloggningsmetoder.

Elev som vill logga in

Du som är elev och sitter inom skolan kan logga in på Unikum under "elevsidan" Elevsidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2016-11-04