Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Falu kommun
Kontaktcenter (inklusive växel och reception)
Kontaktcenter@falun.se
Telefon: 023-830 00

E-tjänst förskola/fritidshem

E-tjänst 2 - för förskolan som testar ny e-tjänst:

När du får klartecken från din förskola att du kan börja använda den nya e-tjänsten loggar du in med ditt ”Gröna kort” (samma kort som är lånekort på biblioteket). Har du inget grönt kort får du ett i samband med att du skapar konto. Oavsett om du redan har ett grönt kort eller inte behöver du först skapa ett konto. Du kan även logga in med Mobilt BankID.

Ändrad tid som ger en ändrad avgift måste anmälas skriftligen Om du ska göra en ändring av barnets tid på förskolan, som också ger en ändrad avgift måste detta meddelas till placeringsassistenterna skriftligen senast månadsskiftet innan ändringen ska ske.

E-tjänst förskola - skapa konto och logga in härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Några förskolor testar nya e-tjänsten

Än så länge testar vi funktionen på några förskolor, du får information från din förskola  när du kan börja använda tjänsten, som du hittar på länken ovan.

Detta kan du göra i nya e-tjänsten 2

Ändra schema och inkomst, bland annat

I den nya tjänsten kan du som vårdnadshavare ansöka om barnomsorg, registrera ditt barns schema, anmäla inkomst, avsluta ditt barns placering och lägga till eller ändra dina kontaktuppgifter.

Speciella tjänster för dig med barn på förskola

SMSa in frånvaro

Du kommer att via en SMS-funktion kunna anmäla frånvaro, ledighet samt lämna information till förskolan där ditt barn är placerat. Meddelandet går automatiskt in i systemet och syns för pedagogerna. För att det ska fungera så måste ditt mobilnummer vara inlagt i e-tjänsten.

Här finns mer information om sms-funktionenPDF

Sidan uppdaterad 2017-11-24