Visa alla kontakter

Vår verksamhet

Arbetssättet på förskolan utgår från barngruppens intressen, behov och förutsättningar. Under samlingarna arbetar vi med åldersindelade grupper för att tillgodose alla barns behov. Vi arbetar med språklekar, skapande, musik och rytmik och med tecken som stöd i den vardagliga verksamheten. Matematik fyller naturligt barnens vardag genom utforskande, jämförelser och upplevelser.

En ledstjärna för oss är att ha roligt tillsammans och ge barnen en skatt av sånger, sagor, lekar, roliga och "tokiga" minnen att ta med sig vidare i livet.

Lärande sker i alla situationer, framförallt i leken.

Vi jobbar aktivt med vår innemiljö och vill skapa ett lärande för alla barn med glädje och trygghet i fokus. I Ateljén skapar vi och provar olika tekniker och material både enskilt och i grupp.

Vi använder oss av naturens möjligheter, sommar som vinter. Vi har ett vindskydd i skogen som används flitigt. Vintertid är skidor, skridskor och andra vinteraktiviteter populära bland barnen.

Sidan uppdaterad 2017-06-28