Välkommen till förskoleområdet Herrhagen-Slätta

I området finns det sex förskolor som alla ligger centralt i området med närhet till Slättaskolan F-6 och särskolan. Slättaområdet ligger ca 4 km från centrum och det finns bra bussförbindelser och cykelvägar dit.

Alla barn i Slättaområdets förskolor erbjuds en likvärdig verksamhet av hög kvalitet, där de möts av en stimulerande och utmanande lärandemiljö med engagerade pedagoger. Verksamheten är rolig, trygg och lärorik och utgår från det kompetenta barnet som erbjuds möjligheter till möten, där barn lär av barn i samspel med vuxna.

Vi som förskolechefer arbetar som ett team. Annelie Zandén ansvarar för förskolorna Annagården, Herrgårn och för Falu Förskolas språkutvecklare, Bertil Säwing för förskolan Bäckehagen och Lisbeth Svensson för förskolorna Skogsbrynet, Skogshyddan, Slätta och ReeDo.

Förskolan Skogshyddan och Annagården ligger i hyreshus, övriga förskolor Bäckehagen, Herrgår'n, Skogsbrynet och Förskolan Slätta finns i fristående byggnader. Förskolorna ligger med närhet till skogsområden och friluftsaktiviteter och har gott avstånd till trafikerade leder. Den geografiska närheten och det gemensamma ledarskapet bidrar till ett gott samarbete.

Sidan uppdaterad 2016-09-05