Välkommen till Galgbergets-Samuelsdals förskolor

Områdets förskolor ligger naturskönt i närheten av Gruvrisskolan och består av fem förskolor, som leds av förskolecheferna  Anne-Christin Andersson och Maria Fredriksson.

Förskolorna Gruvriset, Guldstigen, Samuelsdal, Tingsvägen och Zinkstigen utgör en gemensam pedagogisk organisation.

Alla barn erbjuds en likvärdig verksamhet av hög kvalitet, där de möts av en stimulerande och utmanande lärandemiljö med engagerade pedagoger. Verksamheten är rolig, trygg och lärorik och utgår från det kompetenta barnet som erbjuds möjligheter till möten, där barn lär av barn i samspel med vuxna.

Vi som förskolechefer arbetar som ett team,  Anne-Christin Andersson ansvarar för förskolorna Guldstigen, Tingsvägen och Zinkstigen och Maria Fredrikssonför förskolorna Gruvriset och Samuelsdal.

Den geografiska närheten och det gemensamma ledarskapet bidrar till ett gott samarbete.

Sidan uppdaterad 2017-01-30