Placeringen - förskola/familjedaghem

I kommunen är vi tre placeringsassistenter som ansvarar för kö och placering. Det innebär bland annat att det är vi som tar hand om:

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor rörande det ovan. Vi har telefontid måndag, tisdag, onsdag och fredag 10-12, torsdag 15-17 . Med reservation för avvikelser.

E-post: placeringen@falun.se
telefon: 023 - 832 80

Besöksadress: Slaggatan 4, plan 2

Postadress: Falu Kommun
                      Barn- och utbildningsförvaltningen
                      791 83 Falun

För frågor som gäller verksamheten kontakta din förskola/förskolechef.

Hantering av personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen (PuL) skall den som för personregister informera de som registreras. Barn- och utbildningsförvaltningen registrerar personuppgifter om dig och ditt barn i dataregister för förskoleadministration för att kunna administrera ansökningar, barnomsorgsavgifter, adresslistor med mera. Exempel på personuppgifter som registreras är: personnummer, namn, adress, telefonnummer. Uppgifterna behandlas i enlighet med reglerna i PuL.

Sidan uppdaterad 2017-01-11