Visa alla kontakter

• 2017-11-10 · Gemensam nyhet
    Informationsträffar om förskoleklass
    Förskoleklassen är första steget i grundskolan.
  • 2017-09-11 · Gemensam nyhet
    Förskolans studiedagar
    Enligt skollagen ska förskolan stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Förskolan ska lägga grunden till ett livslångt lärande i en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.
  • 2016-05-16 · Gemensam nyhet
    Babblarna har hittat hem på Stallgården
    På förskolan Stallgården har sex Babblare flyttat in under läsåret, de finns i förskolans rum och på förskolans gård.
  • 2016-05-09 · Gemensam nyhet
    Projekt "Gården"
    På förskolan Skogsbrynet har två pedagoger sedan hösten 2015 arbetat med att undersöka barns relation till en plats genom projektet "Gården".
  • 2016-05-02 · Gemensam nyhet
    Barnen visar vägen
    På förskolan Gamla Berget är 13 stycken femåringar och deras pedagoger upptagna med att skapa nya världar, byggen och figurer i ett Mine- och Block Craft projekt.
  • 2016-04-25 · Gemensam nyhet
    Teknikprojekt på förskolan Vika

Med stöd av Teknikerjakten har personalen på förskolan Vika fått möjlighet att köpa byggmaterial, skyddsutrustning samt hand- och elverktyg till de äldsta barnen för att ge dom möjlighet att utveckla förmågan att skapa, bygga och konstruera i ett gemensamt teknikprojekt.

• 2016-03-23 · Gemensam nyhet
    Vänskapsförskolor
    –ett kommunikationsprojekt genom gränsöverskridande möten
  • 2016-01-11 · Gemensam nyhet
    Learning by doing
    Klockan är halv nio och barnen på förskolan Callisto kommer in, klär av sig och väljer att sätta sig vid frukostbordet eller starta egna aktivitet i en av förskolans olika arbetsrum.
  • 2015-12-08 · Gemensam nyhet
    Förskolans traditionsperiod
    Julstjärnor, tomtar och doften av pepparkakor möter oss när vi besöker förskolan på tisdag förmiddag. Det är ”traditionsperiod” i förskolans pedagogiska år vilket betyder att man tar sig tid att arbeta med och uppmärksamma olika traditioner som infaller runt advent och jul.
  • 2015-11-13
    Familjedaghemmen är tillbaka
    Familjedaghemmet är tillbaka som begrepp
  • 2015-10-19
    Sagoäventyr på förskolan
    ”I sagans skog där snurrar sagans slända och spinner tråd som blank som solen är. I sagans skog kan nästan allting hända och nästan allting händer också där.”
  • 2015-09-23 · Gemensam nyhet
    Språkutvecklare i förskolan

Faluns förskolor ligger i framkant när det gäller att möta det samhälle vi lever i idag och som kännetecknas av många olika kulturer, språk och nationaliteter.
  • 2015-09-14 · Gemensam nyhet
    Förskolans studiedagar